Menu

Webinars

Hier onder vindt u het aanbod van onze Webinars van 3 t/m 5 november 2020. Klik op een webinar om in te schrijven. Op 6 november hebben we een algemeen programma, schrijft u zich daar ook voor in, u krijgt een bevestiging en wij weten wie er zijn.

Webinar 1: Tips en Trucs Exquise deel 1

De gouwe ouwe van onze Gebruikersdagen. 3 kwartier tis en trucs waardoor u nog beter met Exquise kunt werken. In deel 1 gaan we onder andere in op het werken met Sjablonen in Exquise. Vooral op het gebied van e-mail. Daarbij laten we de mogelijkheden zien die er dankzij de introductie van ExquiText deze zomer beschikbaar zijn gekomen. Ook andere mogelijkheden van Exquise die in de Coronatijd van belang zijn, zoals bijvoorbeeld de on-line triage, zullen de revue passeren.

Webinar 2: Tips en Trucs Exquise deel 2

In deel 2 van de Tips en trucs gaan we in op de mogelijkheden op het gebied van crediteren, en de mogelijkheid direct vanuit Exquise clearing kunnen doen, waarbij afwijzingen door de zorgverzekeraars eenvoudig alsnog bij de patiënt in rekening kunnen worden gebracht. In dit webinar gaan we ook in op de mogelijkheid om bankafschriften direct digitaal in te lezen in Exquise/Balans, waardoor een enorme tijdbesparing kan worden bereikt.

Webinar 3: Tips en Trucs Exquise Next Generation

Inmiddels werken 350 praktijken met Exquise Next Generation. Dus ook voor deze groep geven we graag aanwijzingen waarmee werkgemak en efficiency behaald kunnen worden. Ook in dit webinar gaan we in op de on-line triage mogelijkheden. Maar graag laten wij u ook de nieuwste mogelijkheden zien op het gebied van “ouderenzorg” en “orthodontie”. Onze ontwikkelaars hebben zich ingespannen om modules te ontwikkelen die geweldige extra mogelijkheden bieden.

Webinar 4: Extra functionaliteit in Exquise Next Generation

De nieuwste technieken waarop Exquise Next Generation is gebaseerd maken integratie met andere oplossingen mogelijk. In dit webinar nemen wij u in vogelvlucht mee langs een aantal voorbeelden. We gaan daarbij in op “on-line inschrijven” en de InternetAgenda, boekhouden met Twinfield of Exact-online. Maar we laten daarbij ook een compleet nieuwe integratie zien met Payt, een superieure oplossing voor debiteuren beheer. Wellicht bekend, maar toch ook leuk om even te laten zien zijn de mogelijkheden van Exquise Next Generation in combinatie met Pien of Zorgsom. Een aspect dat zeer in de belangstelling staat is de medicatiebewaking. De integratie met MeaMedica Dental maakt dit ook in Exquise Next Generation goed toepasbaar.

Webinar 5: Maak kennis met Exquise Next Generation deel 1

De naam zegt het al. We geven een rondleiding door Exquise Next Generation. Een prima mogelijkheid om laagdrempelig met dit prachtige product kennis te maken. Natuurlijk gaan we ook in op de mogelijkheden Exquise Next Generation in uw praktijk toe te passen en laten we zien dat we dit traject voor u optimaal kunnen begeleiden.

Webinar 6: Maak kennis met Exquise Next Generation deel 2

Een programma al Exquise Next Generation kan je eigenlijk niet in drie kwartier laten zien. Vandaar dat we in dit webinar een vervolg geven op wat in deel 1 is behandeld. Maar natuurlijk rijgt u ook een geode indruk van het product als u niet in staat bent deel 1 te volgen.

Vrijdag 6 november :

  • Welkom gevolgd door de ALV  (door: gebruikersvereniging)
  • Ervaringen als CAM praktijkhouder (door: Tristan Staas)
  • Vertimart, waar staan we, wat gaan we doen (door: Joost)
  • De veranderende wereld door de ogen van de Neurowetenschap (door: Paul Smit)
  • Virtuele borrel

Direct naar